• 1 spot de prezentare a produsului turistic realizat şi promovat prin intermediul postului naţional de televiziune ”Naţional TV”.
• A fost publicat un anunţ publicitar de prezentare a produsului turistic în cotidianul ”România Liberă”, timp de 6 luni, cu apariţii bisăptămânale.
• S-a realizat pagina web www.turismecumenicneamt.ro pentru promovarea produslui turistic şi prin intermediul internetului.

Distribuirea materialelor de promovare s-a realizat în cadrul a două ediţii ale Târgului de Turism al României, la cele din martie şi noiembrie 2012, care s-au desfăşurat în Bucureşti, precum şi către reprezentanţi ai administraţiilor publice locale din judeţul Neamţ, ONG-urilor şi organismelor care activează în domeniul turistic.

Grupul ţintă al proiectului „Promovarea turismului ecumenic din judeţul Neamţ” este reprezentat de turiştii români şi străini care vizitează judeţul Neamţ.

Promovarea turismului ecumenic
din judeţul Neamţ
 
Manastirea Neamt
> english version  

Iniţiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ